Voor Annemarie


[ Follow Ups ] [ Post Followup ] [ Cluster Headaches Messages ]

Posted by Matt (24.132.103.254) on October 05, 2000 at 11:02:47:

In Reply to: To Matt (Please excuse my using my own language) posted by annemarie on October 05, 2000 at 09:52:41:

Dank je wel Annemarie en nee ik geloof ook niet in dat Telegraaf bericht vond het alleen grappig IVM het slaap apnoe verhaal als oorzaak van CH wat de laatste tijd de ronde doet, vandaar dat ik het onder de aandacht wilde brengen.
Over je verdere opmerkingen: Voorlopig kies ik er voor om geen emailadres naar buiten te brengen.
Reden hiervoor is dat ik werkelijk van mezelf vind dat ik een kloterig bestaan heb, onbegrepen ben en mezelf niet lekker voel. Als jij wist wat ik de laatste weken weer heb mee moeten maken om Imigran (voor mij het enige echt werkzame) in handen te krijgen. OP de 1 of andere manier sta ik altijd onder verdenking van misbruik van dat spul zie niet in waarom. NA zoveel jaren nog steeds onduidelijkheid betreffende behandeling van mijn CH door huisarts heb ik besloten mij van niks en niemand meer aan te trekken.Ben veel gevoel voor "medemensen" die mij van weet ik veel wat betichten kwijt geraakt en ben daar niet trots op. Komt door bejegening jegens mij wanneer ik echt hulp nodig heb vanwege pijn. Ik heb begrepen dat Pijn in Nederland moeilijk ligt vanwege ons calvinistische historie.Ter vergelijk: kijk maar eens als er weer eens discussie is in Nederland of vrouw nu wel of niet verdoving bij bevalling mag krijgen.Heb momenteel het gevoel dat ik bij wijze van spreken het allerliefst een zeer lage misdaad zou willen plegen. Ben nu sinds een paar dagen weer pijnvrij, moet misschien nog weer even wennen aan normale toestanden.
Vandaar geen emailadres want zoals ik me nu voel hoeven mensen geen normale reactie van mij te verwachten en uberhaupt is mijn ervaring wanneer ik in engels schrijf (wat moeilijk voor mij is om zinnen te formuleren) ik vaak verkeerd begrepen word en om dan dingen proberen recht te zetten is mij ook de moeite niet waard. Als ik wat te melden heb mag ik jou dan benaderen om het voor mij naar het engels om te zetten?
Voor de rest: maak je geen zorgen ik sta ook onder behandeling bij neuroloog en krijg goede behandeling daar.
Sorry Annemarie misschien maak ik mij later wel bekend als ik me mentaal weer wat beter voel. Vorlopig zwelg ik even in Haat en walging en zelfmedelijden, kan ook geen kwaad op zijn tijd denk ik. Moet voor mezelf weer eens wat dingen op een rijtje zetten in ieder geval heeft deze site mij de afgelopen periode weer eens veel troost en steun geboden omdat ik hier echt kan zien dat ik gelukkig(?) niet de enige ben.

Groetjes en dank voor je aandacht

Matthijs
PS vat ajb niet al te letterlijk op wat ik nu schrijf, ik denk dat ik behoorlijk wat af te reageren heb door doorstane pijnperiode en de toestanden eromheen van laatste weken.

Follow Ups:Post a Followup

Name:
E-Mail:

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL:


[ Follow Ups ] [ Post Followup ] [ Cluster Headaches Messages ]

 

 

Click Here!